fbpx
NGS3-1-Modul-ogrodowy-strefa-rekreacyjna-projekty-gotowe-ogrody-nowoczesne-New-Garden-Style

NGS-3 – to projekt modułu ogrodowego w strefie rekreacyjnej.

Koncepcja projektu zrodziła się z potrzeby wykreowania intymnego miejsca do wypoczynku, z dala od domowego gwaru. Szpaler drzew wzdłuż ścieżki prowadzącej do strefy relaksu wprowadza nas w nastrój zacisznego zakątka, w sam raz na romantyczny wieczór czy chwilę wytchnienia przy dobrej książce.
Wygodna sofa, wykonana z wysokiej jakości materiałów stoi w ukryciu formowanego bukszpanu. Takie miejsce może znaleźć zastosowanie również przy oczku wodnym, basenie lub jacuzzi.W sąsiedztwie sofy przewidzieliśmy także miejsce na elegancki stolik czy dodatkowe meble ogrodowe.
Nowoczesny design, elegancja i minimalizm barw, to elementy wyróżniające ten projekt.
Zastosowane rośliny mają niewielkie wymagania glebowe i dobrze czują się na stanowiskach zarówno słonecznych jak i półcienistych.

NGS-3
Cena brutto: 350 zł

Parametry modułu

Powierzchnia22 m2
KształtPROSTOKĄT
EkspozycjaWSCHODNIA, ZACHODNIA, PÓŁNOCNA
Zastosowanie
  • STREFA REKREACYJNA
  • WYSPA
  • PRZEDŁUŻENIE TARASU
  • PRZY OCZKU WODNYM / BASENIE

POUKŁADAJ SWÓJ GRÓD – sugerowane połączenia modułów:

  • NGS-3 – do strefy rekreacyjnej
  • NGS-5 – do strefy frontowej – ciąg komunikacyjny
  • NGS-7– wyspa

Przy jednoczesnym zakupie dowolnych 3 modułów w pakiecie – rabat 10%.

Zamówienie

Spodobał Ci się projekt i chciałbyś go kupić? Wypełnij poniższy formularz i wyślij zamówienie.

Aby wysłać zamówienie zatwierdź założenia:
zapoznałem/-am się z treścią regulaminu i akceptuję regulamin
zapoznałem/-am się oświadczeniem o odstąpieniu od umowy i akceptuję jego treść
zapoznałem/-am się z informacją o przysługujących prawach

Spodobał Ci się projekt, ale chciałbyś dostosować go do swoich potrzeb?
Zapytaj o możliwość modyfikacji projektu, dopasowania go do Twojej działki – studio@newgardenstyle.pl lub tel. 607-671-800.

Uzupełnij działanie − 4 = 5

© 2016 New Garden Style | Modułowe projektowanie ogrodów

Regulamin | Projekt: studio projektowe OKO, Wykonanie: AleaStudio